AR-888W

Rate this item
(0 votes)

Елегантен дизајн, лесна инсталација

Вграден календар

Вградено едно реле, 4DI and 4DO(1Релеен излез; 3 транзисторски  излези)

1200 настани

Можност за самостојно работење во случај на прекин на комуникацијата

Вградена Watchdog функција за заштита на системот

Идеален за заштеда на електрична енергија

 

3LED  за индикација, картичката е валидан, картичката е невалидна

1 бипер за звучна индикација

Се програмира со помош на софтвер

Support SOR (SOYAL OPEN SYSTEM RULES) Instruction

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.