Научете како се користат 
SOYAL контролерите

Погледнете →

Корисници: 1024; Настани: 1200

Корисници: 1024; Настани: 1200

 

 

ДОБРОДОЈДОВТЕ НА

ОФИЦИЈАЛНАТА СТАНА ЗА

SOYAL
КОНТРОЛА НА ПРИСТАП

МАКЕДОНИЈА

 

ПОСЕТЕТЕ ЈА

ОФИЦИЈАЛНАТА СТРАНА ЗА 

SOYAL
КОНТРОЛА НА ПРИСТАП

ЗА АЛБАНИЈА

Контрола на пристап - Македонија

LCD дисплеј, Корисници: 16000, Настани: 32000, LAN

Published in Контролери

Корисници: 16 000; Настани: 32 000;

Published in Контролери

Корисници: 16,000; Event Log: 32,000, Капацитет на прсти: 4,500~9000

Published in Naslovna

Корисници: 1,024, Настани: 1,200, ЛЦД дисплеј, Метално куќиште

Корисници 15,000, Настани 8000

LCD дисплеј, Корисници: 1,024, Настани: 1,200

Корисници: 16,000; Event Log: 32,000, Капацитет на прсти: 4,500~9000

LCD дисплеј, Корисници: 16000, Настани: 32000

Published in Контролери

Корисници: 16000, Настани: 32000, ЛЦД дисплеј, Метално куќиште

Published in Контролери

Корисници: 16 000; Настани: 32 000;

Published in Контролери