Научете како се користат 
SOYAL контролерите

Погледнете →

Корисници: 1024; Настани: 1200

Корисници: 1024; Настани: 1200

 

 

ДОБРОДОЈДОВТЕ НА

ОФИЦИЈАЛНАТА СТАНА ЗА

SOYAL
КОНТРОЛА НА ПРИСТАП

МАКЕДОНИЈА

 

ПОСЕТЕТЕ ЈА

ОФИЦИЈАЛНАТА СТРАНА ЗА 

SOYAL
КОНТРОЛА НА ПРИСТАП

ЗА АЛБАНИЈА

Контрола на пристап - Македонија

LCD дисплеј, Корисници: 16000, Настани: 32000, LAN

Published in Контролери

Мре/ен конвертор со 8 дигитални излези и 4 дигитални влезови

Published in Конвертори

КОрисници:16000  Настани:32000

Корисници: 16 000; Настани: 32 000;

Published in Контролери

Корисници: 16000;  Настани: 32000

Published in Контролери

Мини дизај во ултра компактна големина, Корисници: 1,024, Настани: 1,200

Published in Контролери

Осветлен панел на допир, Корисници: 3000, Настани: 1,500

Published in Naslovna

Осветлен панел на допир, Корисници: 3000, Настани: 1,500

Published in Контролери

Корисници: 3000, Настани: 1500, Осветлен панел на допир,

Published in Контролери

Корисници: 16,000, Настани: 32,000, Ethernet 10/100 Base T вграден конвертор, Контролер за три врати

Published in Контролери
Страница 1 од 4