Научете како се користат 
SOYAL контролерите

Погледнете →

Корисници: 1024; Настани: 1200

Корисници: 1024; Настани: 1200

 

 

ДОБРОДОЈДОВТЕ НА

ОФИЦИЈАЛНАТА СТАНА ЗА

SOYAL
КОНТРОЛА НА ПРИСТАП

МАКЕДОНИЈА

 

ПОСЕТЕТЕ ЈА

ОФИЦИЈАЛНАТА СТРАНА ЗА 

SOYAL
КОНТРОЛА НА ПРИСТАП

ЗА АЛБАНИЈА

Контрола на пристап - Македонија

Надворешен читач, 125kHz or 13.56MHz

Published in Naslovna

Надворешен читач, 125kHz or 13.56MHz

Published in Читачи

Wiegand читач за контрола на пристап, 125kHz or 13.56MHz

Published in Читачи