Научете како се користат 
SOYAL контролерите

Погледнете →

Корисници: 1024; Настани: 1200

Корисници: 1024; Настани: 1200

 

 

ДОБРОДОЈДОВТЕ НА

ОФИЦИЈАЛНАТА СТАНА ЗА

SOYAL
КОНТРОЛА НА ПРИСТАП

МАКЕДОНИЈА

 

ПОСЕТЕТЕ ЈА

ОФИЦИЈАЛНАТА СТРАНА ЗА 

SOYAL
КОНТРОЛА НА ПРИСТАП

ЗА АЛБАНИЈА

Контрола на пристап - Македонија

Надворешен читач, 125kHz or 13.56MHz

Published in Naslovna

Надворешен читач, 125kHz or 13.56MHz

Published in Читачи

Фреквенција: 125kHz or 13.56MHz, Комуникација: Wiegand, ABA-II,

Published in Читачи

RS 486/WG читач за контрола на пристап

Published in Читачи

Wiegand читач за контрола на пристап, 125kHz or 13.56MHz

Published in Читачи

Тенок метален Wiegand читач за контрола на пристап

Published in Читачи