Известување

Се известуваат сите клиенти каде што се инсталирани SOYAL уреди, дека поради зголемување на нивото на безбедност, потребно е да се извршат промена на стандардните (default) корисничко име и лозинка на уредите. Доколку не сте во можност тоа самите да го направите Ве молиме контактирајте го Глобал Секјурити

METAL ACCESS CONTROLER

METAL SOLID, HARD SECURITY

NEWS

SOYAL - NEW STILE OF LIFE

Most Seling 

Built-in LAN

CONVERTERS

User capacity

16 0000 users

Communication interface

RS-485/9600 bps(N,8,1) TCP/IP

Frequency

135kHz or 13,56MHz or DUAL Band(125kHz+13,56MHZ)

NEW PRODUCTS

let us  be your choice

Image

social network

Technology Review

SEARCH

Image

MOST COMMENTED